9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Pros-Aide - The Original

Pros-Aide - The Original
Hover on image to enlarge
06121/00
Inhoud15 ml
Pros-Aide is een special effects kleefmiddel dat door ADM Tronics gemaakt wordt voor make-up artists. Deze lijm heeft een uitzonderlijk grote kleefkracht en wordt gebruikt om foam appliances en andere 3-D delen te plakken en voor het wegwerken van overgangen. Lees volledige beschrijving
$9,11
($9,11 incl btw)
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst
Pros-Aide is een special effects kleefmiddel dat door ADM Tronics gemaakt wordt voor make-up artists. Deze lijm heeft een uitzonderlijk grote kleefkracht en wordt gebruikt om foam appliances en andere 3-D delen te plakken en voor het wegwerken van overgangen.
Categorie:
Huidlijm
Finish:
  • Shine
Kleefkracht:
  • Extra Strong
Inhoud:
15 ml
Merken:
Kryolan
Gebruik wattenstaafjes om Pros-Aide op de huid en de te plakken delen aan te brengen. Laat de lijm licht drogen en druk de prosthetic dan op de huid. Indien nodig breng je onder eventuele losse randjes meer lijm aan en druk je die op hun plaats. Om de randen weg te werken, gebruik je een latexsponsje waarmee je Pros-Aide over de overgang stempelt. Poeder daarna af. Pros-Aide verdik je met Kryosil en verwijder en verdun je met Special Adhesive B Remover.

Geen berichten gevonden

Schrijf nu een eerste beoordeling

Anderen kochten ook