9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

“You are not what happened, you are what you choose to become”

OVER ONS

Back Stage is al meer dan 30 jaar de meest complete make-up winkel op het gebied van professionele make-up en theater Grime.

De naam Back Stage is destijds zorgvuldig gekozen en vandaag de dag nog steeds doeltreffend. Als u bij ons binnenstapt bevindt u zich direct in een wereld van beauty, televisie en theater die normaal enkel achter te schermen te zien is.

Wij zijn een “speciaal” zaak en hebben klantgericht denken hoog in het vaandel staan. Wij staan klaar met een team van professionals om u als klant van deskundig advies te voorzien. Naast de professionele klant zijn wij er zeker ook voor de eindconsument. 

 

 

KNOWN BY THE PROFESSIONALS

 

PRODUCT RANGE

Wat Back Stage anders en bijzonder maakt, is ons enorm brede assortiment. Wij verkopen meerdere gerenommeerde merken onder 1 dak. Het grootste deel van ons assortiment wisselt niet, wat heel handig is wanneer je verslingerd bent aan bepaalde kleur of product.

Het aanbod is enorm. Zo kunt u bij Back Stage terecht voor make-up, grimeer artikelen, penselen, koffers en make-up tassen, wimpers, bodypaint, glitter, haarwerk en haarwerkbenodigdheden, drag queen make-up, maskers, veren en boa’s en allerlei aanverwante artikelen. De opmerking “het lijkt hier wel een snoepwinkel voor Make-up”, horen wij vaak en graag.

Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion, film en theater industrie als ook de moderne consument hun weg naar Back Stage in Amsterdam te vinden en daar zijn we trots op.