9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Finish
Kleur
Inhoud
Merken
Textuur
Prijs
FILTERS
Finish
Kleur
Inhoud
Merken
Textuur
Prijs

 – 

  • 14
  • 18

Dermacol

Make-up Cover - 211
+
Dermacol
$19,36 ($19,36 incl btw)
MerkenDermacol FinishGlans Inhoud30g
Dermacol
$16,13 ($16,13 incl btw)
MerkenDermacol

Dermacol

Het van origine Tsjechische merk Dermacol koestert al meer dan 50 jaar de natuurlijke schoonheid. Make-up Cover van Dermacol vond zijn oorsprong in de Barrando Film Studio’s in Praag. Al snel na de ontwikkeling van een vol dekkende foundation, de huidige Make-up cover, bundelden de professionele make-up artiesten hun kennis met dermatologische experts van het Medische Cosmetica Instituut in Praag. Door het samenbrengen van ieder hun eigen expertise werd de Make-up Cover verder ontwikkeld en ontstond er een zeer vruchtbare samenwerking.

Make-up Cover

De Make-up cover was zeker in die tijd werelds meest dekkende foundation en werd door haar unieke eigenschappen al snel opgepikt in Europese landen buiten Tsjechië en in Amerika. 

Bekendheid in Hollywood

In de jaren 60 maakte de Make-up cover zijn opmars naar de filmstudio’s in Hollywood. Dermacol Make-up Cover is sindsdien geliefd onder make-up artiesten wereldwijd. Deze foundation kent een zeer breed scala aan toepassingen. Van het camoufleren van tatoeages en huidaandoeningen tot het aanbrengen van een transparante foundation, alles behoort tot de mogelijkheden.

Compleet assortiment

Door de jaren heen zijn er veel mooie producten aan het assortiment toegevoegd. Heden ten dagen biedt Dermacol een compleet scala aan beauty products.