9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Mastix Spirit Gum - 30ml

Mastix Spirit Gum - 30ml
Hover on image to enlarge
02001-30
Inhoud30 ml
Spirit Gum (ook bekend als Mastix) is een populaire lijm voor haar, baarden, snorren, latex en pruiken. Bevat een hoog percentage natuurlijke mastiek. Breng de Spirit Gum aan op de huid en laat het even drogen. Druk dan het te bevestigen voorwerp op de lijm. Wij raden MME Mild Spirit Gum Remover aan om de lijm van de huid te verwijderen. Gebruik Spirit Gum Remover of alcohol om de lijm van tule of andere voorwerpen te verwijderen. Lees volledige beschrijving
$8,80
($8,80 incl btw)
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst
Spirit Gum (ook bekend als Mastix) is een populaire lijm voor haar, baarden, snorren, latex en pruiken. Bevat een hoog percentage natuurlijke mastiek. Breng de Spirit Gum aan op de huid en laat het even drogen. Druk dan het te bevestigen voorwerp op de lijm. Wij raden MME Mild Spirit Gum Remover aan om de lijm van de huid te verwijderen. Gebruik Spirit Gum Remover of alcohol om de lijm van tule of andere voorwerpen te verwijderen.
Basis:
Alcoholbasis
Categorie:
Huidlijm
Finish:
  • Shine
Kleefkracht:
  • Strong
Inhoud:
30 ml
Merken:
Kryolan
 Breng de Spirit Gum aan op de huid en laat het even drogen. Druk dan het te bevestigen voorwerp op de lijm. Wij raden MME Mild Spirit Gum Remover aan om de lijm van de huid te verwijderen. Gebruik Spirit Gum Remover of alcohol om de lijm van tule of andere voorwerpen te verwijderen.

Geen berichten gevonden

Schrijf nu een eerste beoordeling

Anderen kochten ook