9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

ERVARINGEN

Ben je benieuwd welke ervaring klanten hebben bij het aanschaffen van een haarwerk bij Back Stage? Er zijn veel mensen die net als jij te maken hebben met ongewenst haarverlies. Een nieuw haarwerk kan je leven veranderen, daar weten wij alles van. Wij delen daarom dan ook graag de ervaringen van andere mensen die met een haarprobleem bij Back Stage zijn geweest. Hieronder lees je hun verhalen en over hoe zij een mooi haarwerk hebben gevonden.

 

 

ERVARING VAN
SASKIA

"HET MOOISTE MOMENT VAN BEVESTIGING KREEG IK TOEN IK EEN TOPKAPPER TEGEN KWAM DIE IK VIA VIA KEN. HIJ ZAG NIET DAT IK EEN HAARWERK DROEG EN WAS ONDER DE INDRUK TOEN IK HET VERTELDE"

Waardering:   9/10 

 

LEES VOLLEDIGE ERVARING

 

 
 
 
 
 
 

 

ERVARING VAN
RENEE

"HET IS EMOTIONEEL LASTIG OM EEN PRUIK TE KOMEN UITZOEKEN OMDAT JE WEET DAT JE JE HAAR GAAT VERLIEZEN MAAR VANAF HET MOMENT DAT IK BINNEN STAPTE, VOELDE IK MIJ HELEMAAL OP MIJN GEMAK"

Waardering:   9/10 

 

  

 

 

ERVARING VAN
ANONIEM

"BACK STAGE HEEFT MIJ GEWELDIG GOED GEHOLPEN MET HET UITZOEKEN VAN EEN ECHT BIJ MIJ PASSENDE PRUIK EN MAKE-UP! IK HEB DAARDOOR VOOR HET EERST EEN DAG ALS VROUW DOOR AMSTERDAM KUNNEN LOPEN, SUPER!"

Waardering:   9.5/10