9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Betalen

Nadat je hebt gewinkeld en je aankopen in het winkelmandje hebt gelegd, ga je naar de kassa waar je de bestelling kunt betalen. In de Back Stage webshop kunt je op 3 verschillende manieren betalen:
 
IDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt je aangeven dat je met IDEAL wilt betalen. Klik dan op de IDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
 
CREDIT CARDS
Wij accepteren alleen Mastercard en Visa. Je selecteert bij betaalwijze creditcard, vervolgens komt je in de beveiligde omgeving waar je jouw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), de naam van de kaarthouder dient in te vullen en soms ook jouw pincode. Na het versturen van de ingevulde informatie is jouw bestelling betaald.
 
PAYPAL
Je kunt in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. 
 
HEB JE NOG VRAGEN?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!