9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Kleur
Prijs
FILTERS
Kleur
Prijs

 – 

  • 16
  • 17

Lippenstift

Lippenstift - 42
+
Make-up Studio
$18,23 ($18,23 incl btw)
FinishShine Inhoud4 ml OndertoonNeutrale ondertoon
Matte Lippenstift - Nude Humanity
+
Lippen
$18,23 ($18,23 incl btw)
(2)
FinishMatte Inhoud4 ml OndertoonNeutrale ondertoon

Lippenstift

Een goede lippenstift helpt je om mooie volle lippen te maken. Met lippenstift creëer je een verleidelijke mond in een handomdraai. De keuze uit verschillende formules en finishes lippenstift is haast oneindig en gaat van transparant naar dekkend en van glanzend naar super mat.

Kies de juiste structuur lippenstift

Een klassieke lippenstift heeft een romige structuur en voelt comfortabel op je lippen. Een semi permanente lippenstift is vaak voor het gevoel iets droger, maar geeft niet af en hoeft praktisch niet bijgewerkt te worden. Bedenkt dus goed waarvoor je de lippenstift wilt gebruiken om zo de juiste keuze te maken.

Van nude tot klassiek rood

Ook de kleurkeuze is enorm, van een mooie nude lippenstift voor een natuurlijke look tot een klassieke rode lippenstift voor iets meer power of in de avond.

De perfecte match

Voor de perfect match, bekijk je de ondertoon van de lippenstift. Heb je een warme ondertoon in je huid, kies dan een lippenstift met een warme ondertoon. Heeft jouw huid een koele ondertoon, kies dan een lippenstift met een koele ondertoon. Vind je het lastig deze ondertoon te bepalen, bekijk dan het youtube filmpje van Make-up Studio; How to find your undertone.