9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

COLLECTIE

Bij Back Stage zijn de mogelijkheden voor een haarwerk eindeloos. Back Stage heeft toegang tot meer dan 500 pruiken. Daarnaast is er een ruime collectie aanwezig van ongeveer 60 pruiken die meteen gepast en gekocht kunnen worden. Natuurlijk helpt Back Stage je graag met het vinden van jouw perfecte match. Is jouw gewenste pruik niet aanwezig? Geen zorgen. Alles kan besteld worden en met jarenlange ervaring kan Back Stage voor iedereen de juiste pruik vinden.

SYNTHETHISCH HAARWERK

De synthetische haarwerken uit de collectie van Back Stage zijn haast niet van echt haar te onderscheiden. Het vezel is van een hoge kwaliteit en ziet er hierdoor zeer levendig uit. Door het gebruik van meerdere kleurschakeringen ontstaat een zeer natuurlijk resultaat. Zelfs een uitgroei in de haarkleur is hierbij mogelijk. Synthetisch vezel is makkelijk in het onderhoud en komt na het wassen vanzelf weer terug in het originele model. Synthetische haarwerken zijn voordeliger dan echt haar en hierdoor een zeer goed alternatief, wanneer u voor een bepaalde tijd bent toegewezen op het dragen van een haarwerk.

VOORDELEN SYNSTHETISCH HAAR

Synthetisch haar is over het algemeen goedkoper dan echt haar. Synthetisch haar is makkelijk te onderhouden, na een wasbeurt komt het oorspronkelijke model, krul of slag er vanzelf weer in terug.

 

 "Back stage heeft me geholpen om een haarwerk te vinden wat precies op mijn eigen haar lijkt"

 

 

LEVERTIJD VAN HAARWERKEN

Synthetische haarwerken zijn snel leverbaar. Naast de ruime collectie pruiken die direct gekocht kunnen worden, duurt de levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. De levertijd van natuurlijke haarwerken is gemiddeld één werkweek.

 

SAMENGEVAT

Het merendeel van onze medische haarwerk klanten kiest voor Synthetisch haar. Vaak geeft de combinatie van de kwaliteit, de prijs, de levertijd  en het gebruik de doorslag. Haarwerken gemaakt van een hoge kwaliteit synthetisch haar zijn niet van echt te onderscheiden, daarnaast is de prijs veel lager en kan het haarwerk vaak voor een groot deel worden vergoed uit de basisvergoeding die verzekeringsmaatschappijen uitkeren.

Wanneer er sprake is van langdurige kaalheid (langer dan een jaar), of wanneer er met het haarwerk geslapen wenst te worden, valt de keuze vaak op echt haar.