9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

VERZEKERING & VERGOEDINGEN

Heb je om medische redenen een haarwerk nodig, dan wordt de aanschaf van een haarwerk geheel of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed. De vergoeding uit de basisverzekering is een vast bedrag en wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Wil jij ook weten of jouw huidige verzekering de haarwerk kosten dekt? Of bent je benieuwd wat jouw vergoeding is? Doe dan hieronder dan snel de zorgvergoeding checker.

 

BACK STAGE ONTZORGT

Heeft jouw huisarts of specialist je doorgestuurd op medische indicatie voor een haarwerk? Back Stage helpt je graag bij het verkrijgen van een vergoeding voor je haarwerk of pruik via je zorgverzekering. De vergoeding waar je recht op hebt via je zorgverzekering wordt direct in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Je hoeft je nergens druk om te maken, Wij regelen de rest met jouw zorgverzekeraar.

Back Stage is door de ANKO gecertificeerd en kan in deze hoedanigheid direct declareren bij uw zorgverzekeraar. Tevens zijn wij aangesloten bij de geschillen commissie.

 

"De vergoeding waar je recht op hebt, wordt direct in mindering gebracht op het aankoopbedrag"

 

 

BELASTINGAANGIFTE BUITENGEWONE UITGAVEN

Mogelijk kom je in aanmerking voor belastingaftrek in verband met ziektekosten of andere buitengewone uitgaven. De belastingaftrek is volledig afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Wil je meer informatie hierover? Dan adviseert Back Stage je contact op te nemen met de Belastingdienst of je belastingadviseur.

 

VERGOEDING HAARWERK VOOR MANNEN

Haarwerken voor Alopecia Androgenetica (mannelijke kaalheid) worden door weinig zorgverzekeraars vergoed. Dit komt omdat de diagnose in veel gevallen niet voldoet. Bespreek de desbetreffende situatie met je arts, zodat je de juiste medische indicatie krijgt.