9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

ONZE WERKWIJZE

Iedereen kent de uitdrukking: Als je haar maar goed zit. Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Dat je waarde hecht aan je haar begrijpen wij daarom als geen ander.

Bij Back Stage ontvangen wij een diversiteit aan klanten die opzoek zijn naar een mooi haarwerk. Back Stage levert haarwerk en pruiken aan liefhebbers, televisie- en theatermakers en voor speciale gelegenheden. Ook is Back Stage er voor mensen met een haar aandoening en degenen die voor een bepaalde periode aangewezen zijn op een haarwerk.

ONZE WERKWIJZE

1|

EERSTE KENNISMAKINSGESPREK - Deze is altijd gratis en vrijblijvend.

 

a.

Haarwerken passen - Er staan meer dan 60 pas modellen klaar om direct uit te kunnen proberen.

 

b.

Haarwerken bestellen - Na deze eerste afspraak is het duidelijk welke modellen het best bij je staan en worden deze in de gewenste kleur besteld.

2|

VERVOLGAFSPRAAK - Zodra de bestelde pruiken bij ons binnen zijn, maken wij een vervolgafspraak. Deze afspraak kan meestal binnen een week plaatsvinden.

 

a.

Keuze haarwerk - Door het passen van de speciaal voor u bestelde haarwerken, wordt het al snel duidelijk, waar u zichzelf het best bij voelt.

 

b.

Knippen en stylen – Onze haarwerkspecialist kan indien gewenst het haarwerk geheel op uw gezichtsvorm aanpassen/ bijknippen.

3|

ONDERHOUD - Voor het onderhoud van je pruik of haarwerk krijg je tips en een was instructie op papier mee naar huis. Eens in de 3 maanden adviseren wij het haarwerk door onze haarwerkspecialist te laten behandelen. Je haarwerk wordt gestoomd en ziet er weer uit als nieuw.

 

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK BIJ BACK STAGE

Je bent bij ons altijd welkom om vrijblijvend informatie te krijgen over alle mogelijkheden betreffende haarwerken. Heb je meer complexe wensen, dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken zodat onze haarwerkspecialisten alle tijd hebben om samen jouw wensen door te nemen.

Een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek is kosteloos en kan altijd binnen 5 dagen na het eerste contact met Back Stage plaatsvinden. Indien je door medische redenen niet langs kunt komen is (zieken)huisbezoek op afspraak ook mogelijk.

 "Back Stage heeft mij met veel zorg en begrip geholpen."

 

 

LEVERTIJD VAN HAARWERKEN

De levertijd van verschillende soorten haarwerken verschilt. Back Stage werkt samen met verschillende leveranciers en verschillende kwaliteiten haarwerken. Denk hierbij zowel aan synthetische haarwerken als natuurlijke haarwerken. Denk ook aan haarwerkstukjes, volume opvulling, staarten, clip in’s, pony’s, flip in’s.

De levertijd voor een confectie haarwerk (een haarwerk dat direct klaar is voor gebruik en geen maatwerk is) is binnen 5 werkdagen en soms zelfs direct beschikbaar. Er zijn bij ons  meer dan 60 confectie haarwerken aanwezig die direct beschikbaar zijn.

De haarwerken van echt haar kunnen op korte termijn worden geleverd omdat ze niet op maat of bestelling worden gemaakt. De levertijd is gemiddeld 5 werkdagen.