9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

HAARPROBLEMEN

Wij van Back Stage kennen jouw haarproblemen. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met mensen die naar Back Stage komen voor een medisch haarwerk. Wij weten wat de beste oplossing is voor jou en zullen je op je gemak laten voelen. Heb je een haarprobleem, maar weet je niet hoe dat haarprobleem heet? Of ben je benieuwd met welke haarproblemen Back Stage bekend is? Lees het hieronder.

 

BACK STAGE BIEDT EEN HELPENDE HAND

Herken je jezelf in één van de onderstaand genoemde haaraandoeningen? Back Stage wil je graag ondersteunen en adviseren op het gebied van haarwerken. Back Stage heeft zeer kundige haarspecialisten die jou met al je vragen kunnen adviseren. Wil je een afspraak maken? Vul dan het formulier in op deze pagina, dan neemt één van Back Stage haarwerkspecialisten zo snel mogelijk contact met je op.

AFSPRAAK MAKEN

VERSCHILLENDE VORMEN VAN
ALOPECIA

Heb je last van haaruitval, krijg je kale plekken op je hoofd of heb je volledig haarverlies? Dit valt onder een overkoepelende naam: Alopecia. Iedereen kan Alopecia krijgen: mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Niet veel mensen weten dat deze aandoening erg veel voorkomt. Hieronder staan de meest voorkomende vormen van Alopecia.

DIFFUSE ALOPECIA is een vorm van tijdelijke haaruitval. Wordt je haar ineens dun en kun je jouw hoofdhuid er doorheen zien? In de meeste gevallen spreken we dan van diffuse alopecia.

FRONTAL FIBROSING ALOPECIA wordt ook wel FFA genoemd. Dit is een zeldzame aandoening die zich voornamelijk voordoet bij vrouwen in/na de overgang. De oorzaak is onbekend. Haarzakjes raken hierbij ontstoken en het haar valt uit van links naar rechts over het hoofd. Bij deze aandoening kunnen ook de wenkbrauwen uitvallen.

ALOPECIA AREATA betekent ‘pleksgewijze kaalheid’. Bij deze aandoening heb je last van ronde of ovale plekken in het haar waar geen haar meer groeit Deze plekjes zijn niet rood, hebben geen schilfers en jeuken niet. 

ALOPECIA UNIVERSALIS betekent volledig haarverlies. Bij deze vorm van Alopecia verlies je niet alleen je hoofdhaar. Alle haarwortels op je lichaam worden hierdoor aangetast.

 

" Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met mensen die naar Back Stage komen voor een medisch haarwerk"

 

 

 

PCOS

PCOS is een aandoening aan de eierstokken. Deze ziekte kan ook invloed hebben op je haargroei. De hoofdhuid kan onder invloed van testosteron dun haar veroorzaken. De hoofdhuid kan ook vettig en gevoelig zijn.

 

BRANDWONDEN EN HAARVERLIES

Heb je brandwonden op de hoofdhuid? Dan kan een (gedeeltelijk) haarstuk de oplossing zijn. Draagcomfort is erg belangrijk in dit geval. Back Stage kan je hierover adviseren. Het is ook mogelijk om een haarstuk te kopen dat slechts een gedeelte van het haar vervangt. Dit stuk kan op een natuurlijke wijze gecombineerd worden met je eigen haar.