9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Prijs
Serie
Haartype
FILTERS
Prijs

 – 

  • ‎€6
  • ‎€17
Serie
Haartype

Wenkbrauw kwast

Make-up Studio
$17,15 ($17,15 incl btw)
(2)
Make-up Studio
$7,44 ($7,44 incl btw)
Wenkbrauw kwast
$18,23 ($18,23 incl btw)
(1)

Wenkbrauw kwasten voor mooi gevormde wenkbrauwen

Een wenkbrauw kwast, ook wel wenkbrauwpenseel genoemd, is het essentiële tool voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen! De juiste vorm wenkbrauw is te creëren met een wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel. Uiteraard heb je daar ook het juiste wenkbrauw kwast voor nodig. Make-up Studio Amsterdam heeft diverse kwasten om jouw ideale wenkbrauwen te creëren. Ook voor de eigenwijze wimpers is er een handig kammetje om de wimpers weer mooi mee te separeren.

Verschillende soorten wenkbrauwkwasten

De wenkbrauw kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een professionele look en liggen fijn in iedere hand. De wenkbrauw penselen van Make-up Studio hebben uiteinden met nertshaar of nylon voor het modelleren van de wenkbrauwen, het aanbrengen van de wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel.

Tevens hebben we een gecombineerde wenkbrauw kwastje met kam en borstel.  Ideaal voor het perfect modelleren van de wenkbrauwen.

Nerts of nylon wenkbrauw kwasten

Zowel de kwasten voor de wenkbrauwen met nertshaar als nylon haren zijn van hoge kwaliteit. De nylon kwasten zijn stevig en ideaal als je precieze wenkbrauwen wilt. De kwasten afgewerkt met nertshaar geven een mooi en natuurlijk effect. Niet voor niets is de nertshaar wenkbrauwpenseel daarom geliefd bij professionals!