9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

PRUIKEN & HAARWERKEN

Bij Back Stage kun je terecht voor al je vragen betreffende haarwerken. Van haarstukjes tot volledige haarwerken, Back Stage heeft alles in huis om je te adviseren. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van haarwerken voor theatergezelschappen, producties, tv evenementen, Drag Queens, travestie en medische haarwerken. Wij weten wat je zoekt en helpen je graag met het vinden daarvan.

 
 

 

MEDISCHE HAARWERKEN

Je bent bij ons altijd welkom om vrijblijvend informatie te krijgen over alle mogelijkheden betreffende haarwerken. Heb je meer complexe wensen, dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken zodat onze haarwerkspecialisten alle tijd hebben om samen jouw wensen door te nemen.

 

 "Ik ben pas tevreden als de klant dat is." - Sjoerd

Haarwerk Specialist

 

 

SNORREN & BAARDEN

Back Stage heeft naast het assortiment pruiken ook een groot assortiment aan snorren en baarden. De haareffecten die je hiermee kan creëren zijn fenomenaal en worden vaak gebruikt voor televisie en theater. De handgeknoopte snorren en baarden zijn geknoopt op de fijnste tule en zijn gemaakt van echt haar. De baarden en snorren kunnen bij voldoende zorg vaak hergebruikt worden, aangezien echt haar opnieuw gestyled kan worden. 

 

 

HAAREFFECTEN

Back Stage biedt diverse soorten haareffecten aan om verschillende haareffecten te creëren. Een van deze haareffecten zijn de haarsprays van Back Stage. Deze haarsprays  zijn te verkrijgen in vele kleuren en zijn ideaal om je haar voor een speciale gelegenheid te veranderen van kleur. Naast de haarsprays verkopen wij ook  pruiken, snorren en baarden bij Back Stage. Deze producten worden vaak gebruikt voor televisie, theater, toneel, travestie en feesten, maar kunnen ook zeker voor eigen gebruik gebruikt worden. De Haareffecten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website of in onze winkel aan de Rozengracht 107 in hartje Amsterdam.