9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

MEDISCHE HAARWERKEN

ONZE WERKWIJZE

1|

EERSTE KENNISMAKINSGESPREK - Deze is altijd gratis en vrijblijvend.

 

a.

Haarwerken passen - Er staan meer dan 60 pas modellen klaar om direct uit te kunnen proberen.

 

b.

Haarwerken bestellen - Na deze eerste afspraak is het duidelijk welke modellen het best bij je staan en worden deze in de gewenste kleur besteld.

2|

VERVOLGAFSPRAAK - Zodra de bestelde pruiken bij ons binnen zijn, maken wij een vervolgafspraak. Deze afspraak kan meestal binnen een week plaatsvinden.

 

a.

Keuze haarwerk - Door het passen van de speciaal voor u bestelde haarwerken, wordt het al snel duidelijk, waar u zichzelf het best bij voelt.

 

b.

Knippen en stylen – Onze haarwerkspecialist kan indien gewenst het haarwerk geheel op uw gezichtsvorm aanpassen/ bijknippen.

3|

ONDERHOUD - Voor het onderhoud van je pruik of haarwerk krijg je tips en een was instructie op papier mee naar huis. Eens in de 3 maanden adviseren wij het haarwerk door onze haarwerkspecialist te laten behandelen. Je haarwerk wordt gestoomd en ziet er weer uit als nieuw.

 

 

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK BIJ BACK STAGE

Je bent bij ons altijd welkom om vrijblijvend informatie te krijgen over alle mogelijkheden betreffende haarwerken. Heb je meer complexe wensen, dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken zodat onze haarwerkspecialisten alle tijd hebben om samen jouw wensen door te nemen.

Een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek is kosteloos en kan altijd binnen 5 dagen na het eerste contact met Back Stage plaatsvinden. Indien je door medische redenen niet langs kunt komen is (zieken)huisbezoek op afspraak ook mogelijk.

 "Door het haarwerk durf ik weer in de spiegel te kijken."

 

HAARPROBLEMEN

Haarverlies en haaruitval komt vaker voor dan je zou denken. De meest voorkomende vorm van haaruitval is Alopecia. Dit is een medisch term voor haaruitval en haarverlies. Er zijn veel verschillende aandoeningen waardoor je haar kan uitvallen. 

VERZEKERING & VERGOEDINGEN

Back Stage is door de ANKO gecertificeerd en kan in deze hoedanigheid direct declareren bij uw zorgverzekeraar. Tevens is Back Stage aangesloten bij de geschillencommissie. Lees meer over verzekeringen en vergoedingen bij Back Stage op onze pagina.