9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

HAARWERK AFSPRAAK MAKEN

De klanten van Back Stage en hun wensen zijn zeer divers, dat maakt dat je jezelf in deze unieke omgeving begrepen en thuis zal voelen. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag in om jou te helpen de juiste keuze te maken. Zowel de eerste afspraak als de vervolgafspraken zijn geheel vrijblijvend.

 

 

EERSTE AFSPRAAK:
Kennismakingsgesprek en eerste selectie model en kleur.

Wanneer je interesse hebt in een haarwerk nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we niet alleen jouw wensen, maar gaan we door middel van passen ook op zoek naar het beste haarwerk voor jou. Het beste haarwerk is voor iedereen anders. Het kan een haarwerk zijn dat zo veel mogelijk overeenkomt met je eigen haar, maar je kunt ook kiezen voor iets heel anders. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Aan het einde van de eerste afspraak hebben we één of meerdere modellen geselecteerd en zijn we gekomen tot de juiste kleur keuze.


Tijdens het eerste gesprek vragen we je onderstaand mee te nemen:

  • Verzekeringspas
  • Doorverwijzing van de arts

 

 

TWEEDE AFSPRAAK:
Vervolgafspraak

Binnen enkele dagen na de eerste afspraak hebben wij de geselecteerde modellen in de gewenste kleur(en) in huis en gaan wij deze doorpassen. Al lijkt het soms best moeilijk de juiste keuze te maken, de ervaring leert dat alles tijdens de vervolgafspraak een stuk duidelijker wordt. Het juiste haarwerk zal meteen goed voelen. De kleur staat goed, matcht met je huid en het model complementeert je gezicht. De juiste keuze is vaak makkelijker gemaakt dan voorheen gedacht.