9/9

Vanaf €50,- gratis verzending!

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, kunt u mailen naar info@back-stage.nl of bellen naar 020-6221267

 

Eerste afspraak: Kennismakingsgesprek en eerste selectie model en kleur.

Wanneer je interesse hebt in een haarwerk nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we niet alleen jouw wensen, maar gaan we door middel van passen ook op zoek naar het beste haarwerk voor jou. Het beste haarwerk is voor iedereen anders. Het kan een haarwerk zijn dat zo veel mogelijk overeenkomt met je eigen haar, maar je kunt ook kiezen voor iets heel anders. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Aan het einde van de eerste afspraak hebben we 1 of meerdere modellen geselecteerd en zijn we gekomen tot de juiste kleur keuze..

Tijdens het eerste gesprek vragen we je onderstaand mee te nemen:

  • Verzekeringspas
  • Doorverwijzing van de arts

 

Tweede afspraak: Vervolgafspraak

Binnen enkele dagen na de eerste afspraak hebben wij de geselecteerde modellen in de gewenste kleur(en) in huis en gaan wij deze doorpassen. Ook al lijkt het soms best moeilijk de juiste keuze te maken, de ervaring leert dat alles tijdens de vervolgafspraak een stuk duidelijker wordt. Wanneer je dat ene haarwerk opzet, zul je ervaren dat de kleur goed matcht met je huid, het model je gezicht complementeert en je je er “all over” goed bij voelt. De juiste keuze is dan vaak makkelijk gemaakt……

 

Onze klanten en hun wensen zijn zeer divers, dat maakt dat je jezelf in onze unieke omgeving begrepen en thuis zult voelen. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om jou te helpen met het maken van de juiste keuze. Zowel de eerste als de vervolgafspraak zijn geheel vrijblijvend.