9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Finish
Basis
Kleur
Inhoud
Merken
Textuur
Kleurcode
Prijs

CATEGORIEËN

HAARSPRAY
HAARVERF

FILTERS
Finish
Basis
Kleur
    Meer
Inhoud
Merken
Textuur
Kleurcode
Prijs

 – 

  • ‎€8
  • ‎€12

Haareffecten

Color Spray - D37
+
Kryolan
$10,35 ($10,35 incl btw)
BasisAlcoholbasis MerkenKryolan
Hair Color - Midnight black
+
Ben Nye
$12,52 ($12,52 incl btw)
BasisAlcoholbasis MerkenBen Nye
Directions Haarverf - Flame
+
Haarverf
$9,17 ($9,17 incl btw)
MerkenDirections

Haareffecten van Back Stage

Backstage biedt diverse soorten haareffecten aan om verschillende haareffecten te creëren. Een van deze haareffecten zijn de haarsprays van Back Stage. Deze haarsprays  zijn te verkrijgen in vele kleuren en zijn ideaal om je haar voor een speciale gelegenheid te veranderen van kleur. Naast de haarsprays verkopen wij ook  pruiken, snorren en baarden bij Backstage. Deze producten worden vaak gebruikt voor televisie, theater, toneel, travestie en feesten, maar kunnen ook zeker voor eigen gebruik gebruikt worden. De Haareffecten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website of in onze winkel aan de Rozengracht 107 in hartje Amsterdam.

Haareffecten: haarspray 

De gekleurde haarsprays van backstage zijn op basis van een fixing spray. Dit zorgt ervoor dat de haarspray naast de kleuring ook zorgt voor een perfecte fixatie van het haar. Ons advies is dan ook om eerst het haar in het gewenste model te brengen en daarna de haarspray op het haar te spuiten. Hierdoor heb je en de gewenste kleur in het haar en zit het haar ook nog eens in het gewenste model! De kleuring van de haarspray is tijdelijk en kan gemakkelijk met een shampoo en warm water verwijderd worden. De gekleurde  haarsprays kunnen voor zowel een natuurlijk effect zorgen, maar ook voor  extreem gekleurde creaties. Dit resultaat is afhankelijk van de afstand dat het product op het haar gespoten wordt. Hoe verder weg van het haar hoe natuurlijker het effect. 

Haareffecten: Pruiken

Back Stage biedt verschillende soorten pruiken aan van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bij Back Stage bieden wij Lace wigs en wiggies. Lace wigs hebben een tule rand aan de voorkant waarmee de pruik extra stevig vast gezet kan worden. Wiggies hebben geen tulerand, maar voelen toch stevig en comfortabel aan tijdens het dragen.Online is ons pruiken assortiment beknopt. In back Stage vind je de uitgebreide collectie. Ben jij op zoek naar een speciaal model? Al onze pruiken kunnen gerestyled worden. Kijk hiervoor onder de knop Haarwerk diensten.

Haareffecten: Snorren en Baarden

Back Stage heeft naast het assortiment pruiken ook een groot assortiment aan snorren en baarden. De haareffecten die je hiermee kan creëren zijn fenomenaal en worden vaak gebruikt voor televisie en theater. De handgeknoopte snorren en baarden zijn geknoopt op de fijnste tule en zijn  gemaakt van echt haar. De baarden en snorren kunnen bij voldoende zorg vaak hergebruikt worden, aangezien echt haar opnieuw gestyled kan worden. 

Haareffecten kopen? 

Heb je de perfect Haareffecten kunnen vinden voor jouw look en wil je deze kopen? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Plaats vandaag nog uw bestelling, zodat deze zo snel mogelijk wordt verstuurd. Heeft u nog verdere vragen over onze producten? Neem dat gerust contact met ons op! U bent ook altijd welkom in onze winkel in Amsterdam.