9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Face It Cream Foundation - CA3 Alabaster

Face It Cream Foundation - CA3 Alabaster
Hover on image to enlarge
Warm
PH10028/A
Inhoud8 ml
De Face It Cream Foundation kan alles! De foundation biedt zowel een lichte als een volledige dekking en is een goed op te bouwen foundation. Dit betekent dat je lagen over elkaar kunt aanbrengen en dus zelf de dekking van het product kiest. Deze sterk gepigmenteerde foundation is daarom jouw musthave! Voor een natuurlijke look breng je hem flinterdun aan. Wil je meer dekking? Geen enkel probleem, je bouwt hem met gemak op tot een full coverage foundation. Lees volledige beschrijving
$32,25
($32,25 incl btw)
3 items
+
Voeg toe aan verlanglijst

Combinatie deal met Face Prep Illuminating Primer

Korting
5%
Totale catalogusprijs $56,96
Gezamenlijke prijs $54,11
Deze foundation bedekt met gemak alle oneffenheden op je huid. De Face It Cream Foundation heeft een sterke pigmentatie en extreme dekkracht. Tevens goed te gebruiken voor het contouren (schaduw aanbrengen) en highlighten (lichter maken).

Face It Cream Foundation aanbrengen
De Face It Cream Foundation is makkelijk aan te brengen. Je kunt zelf kiezen op welke manier je dit product wilt aanbrengen. Gebruik een foundationpenseel, spons of vochtige Perfect Blending Sponge om de foundation zo egaal mogelijk te verdelen over je gezicht. Voor een natuurlijk resultaat kun je het best gaan voor een vochtige Perfect Blending Sponge. Ben je op zoek naar een full coverage look of een dekkende foundation, gebruik dan een droge Perfect Blending Sponge of een foundationpenseel. Het afpoederen van de Face It Cream Foundation zorgt voor een mooie, egale look die de hele dag blijft zitten.

Tip van de visagist
Poeder de Face It Cream Foundation af met de Translucent Powder voor een optimale fixatie van de foundation.
Huidskleur:
  • Licht
Inhoud:
8 ml
Ondertoon:
  • Koele ondertoon
  • Neutrale ondertoon
  • Warme ondertoon
Textuur:
  • Crème

Combinatie deal met Face Prep Illuminating Primer

Korting
5%
Totale catalogusprijs $56,96
Gezamenlijke prijs $54,11

Anderen kochten ook