9/9

Vanaf €50,- gratis verzending!

Blush Lumière - Silk Rose

Blush Lumière - Silk Rose
Hover on image to enlarge
Vegan
Neutral
PH0612/SR
Inhoud1,8 gr
Get those shiny cheeks met de Blusher Lumière! Deze blush geeft jouw gezicht de subtiele glans waar jij naar op zoek bent. Blush wordt veel gebruikt op de wangen, jukbeenderen of een andere plek waar je kleur wilt aanbrengen. De blush geeft je gezicht een gezond uitziende boost door kleur toe te voegen op de gewenste plekken. Lees volledige beschrijving
$21,41
($21,41 incl btw)
Op voorraad
+
Voeg toe aan verlanglijst

Door de micro glansdeeltjes geeft de Blusher Lumière een prachtig glanzend effect. De Blusher Lumière is een hardgebakken poeder die niet stuift. Doordat de poeder hardgebakken is, komt er een prachtige glans vrij. Het geeft de blush een extra dimensie. Je kunt het product makkelijk ergens mee naartoe nemen. Het product stuift niet en is perfect voor een snelle touch up.

Blush Lumière aanbrengen
Een blush is gemakkelijk aan te brengen met een blush penseel. Een draaiende beweging verdeelt het product goed op de huid. Als je geen foundation draagt breng je de blusher aan na je skincare.

Tip van de visagist
Deze Blusher Lumière is ook verkrijgbaar als praktische refill. Met deze refill hoef je niet elke keer een nieuwe blush te kopen. De refills zijn ook geschikt voor lege paletten met een ronde uitsparing.

Finish:
  • Shine
Inhoud:
1,8 gr
Kleur:
  • Beige
  • Roze
Ondertoon:
  • Neutrale ondertoon
Textuur:
  • Poeder
Vegan:
Schrijf een review