9/9

Creamy Kohl Pencil cadeau bij besteding vanaf €40* | Gratis verzending bij besteding van €50,-

Kleur
Prijs

Make-up spons

Make-up Studio
$16,78 ($16,78 incl btw)
Accessoires
$7,12 ($7,12 incl btw)
(1)
Make-up Studio
$7,13 ($7,13 incl btw)
Make-up Studio
$10,74 ($10,74 incl btw)
Make-up Studio
$3,51 ($3,51 incl btw)
Make-up Studio
$7,12 ($7,12 incl btw)

Make-up spons voor de ideale make-up aanbreng

De make-up spons en attributen van Make-up Studio zijn een must have voor de aanbreng en creatie van een prachtig look! Naast het feit dat onze zachte make-up spons heerlijk aanvoelen, zijn deze ook fantastisch in gebruik. De make-up spons is te gebruiken in de meest uiteenlopende make-up en om make-up gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de hoge kwaliteit van de Make-up Studio beauty sponge een prachtig resultaat.

Er zijn verschillen sponsen en vormen voor ieder gebruik. Van blending met de blending sponge, latex sponsen tot spons spatels met een fijne greep die fijn in de hand liggen. Te gebruiken voor de aanbreng van make-up voor zowel beginnend make-up artiest als de professional artist.

Waar gebruik je de make up spons voor?

De beauty blender is ideaal voor het gebruik voor het aanbrengen, blenden en verdelen van foundation of consealer.

Waar gebruik je de andere beauty sponsen voor?

Naast de beauty blender hebben we zoals eerder gezegd ook nog een aantal andere sponsen. Zoals de latex sponsen of make-up spatels. De latex spons en make-up spons spatel van Make-up Store zijn ook te gebruiken voor foundation of consealer, maar tevens ook in te zetten voor vetschmink in het theater of bij grime.