9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

The Royal Liner - Intense Black

The Royal Liner - Intense Black
Hover on image to enlarge
BS90064/IB
Ben jij op zoek naar een waterproof eyeliner, waarmee je een oogverblindende look creëert? De koninklijke familie groeit nu we uitbreiden met ‘The Royal Liner.’ Lees volledige beschrijving
$23,68
($23,68 incl btw)
Niet op voorraad

Waterproof Eyeliner “The Royal Liner” 

Ben jij op zoek naar een waterproof eyeliner, waarmee je een oogverblindende look creëert? De koninklijke familie groeit nu we uitbreiden met ‘The Royal Liner.’ Dankzij de Queen Tarzi oogschaduwpalette open je de deuren naar jouw Queendom, maar dankzij deze eyeliner maak je een krachtig statement. 

Met de liner zet je controleerbare lijnen, waardoor je de eyeliner look van jouw dromen zonder moeite realiseert. De verrijkte, vloeibare formule zorgt ervoor, dat je nauwkeurig de vorm van het oog kunt volgen. Feel royal met een onweerstaanbare, diepzwarte omlijnde oogopslag. 

Gebruiksaanwijzing waterproof eyeliner

Schud de eyeliner voor gebruik. Zet de felt-tip tegen de wimperlijn, zodat de flexibele kwast de vorm van het oog moeiteloos kan volgen. Breng aan de rand van het oog een prachtige eyeliner wing aan, dankzij de precisiepunt. Creëer in no time de perfecte eyeliner look.


Bewaaradvies: Bewaar de eyeliner rechtop, dus met de kroon aan de bovenkant, zo zorg je ervoor dat de inhoud van de eyeliner altijd richting de felt-tip gaat waardoor je het beste resultaat krijgt.

Kleur:
  • Zwart
Kleurcode Ogen:
Intense Black
Textuur:
  • Vloeibaar
Merken:
Queen Tarzi

Geen berichten gevonden

Schrijf nu een eerste beoordeling

Anderen kochten ook