9/9

Vanaf €50,- gratis verzending!

Jewel Effects Oogschaduw Glitter- Shine

Jewel Effects Oogschaduw Glitter- Shine
Hover on image to enlarge
Vegan
Cool
PH0674/1
Inhoud2 gr
De Jewel Effects Shine is een prachtige glitterpoeder. De Jewel Effects zit eigenlijk precies tussen een compacte glitterpoeder en losse glitters in. Het is daardoor super makkelijk aan te brengen en geeft dankzij de echte stukjes zilver echt een betoverend mooi effect. De glitterpoeder is geschikt voor zowel de ogen, je gezicht als je lichaam. Shine bright like a diamond! De glitterpoeder is verkrijgbaar in twee varianten: de Shine en de Sparkle. Lees volledige beschrijving
$22,73
($22,73 incl btw)
Op voorraad
+
Voeg toe aan verlanglijst
Wie zegt dat glitters alleen geschikt zijn voor de feestdagen? Zilveren glitters aan je make-up look toevoegen is altijd een goed idee. Van een subtiele glans voor overdag tot een glamourous look voor de avond. Je kunt zelf bepalen hoe opvallend je het wilt hebben.

Compacte of losse glitter?
Compacte glitter oogschaduw is over het algemeen makkelijker aan te brengen dan losse glitter pigmenten. De Jewel Effects zit eigenlijk precies tussen een compacte glitterpoeder en losse glitters in. En is nog makkelijker aan te brengen wanneer je eerst de 2-Way Gel aanbrengt. Let’s shine and sparkle!

De Jewel Effects Shine en Sparkle
Het is daardoor super makkelijk aan te brengen en geeft dankzij de echte stukjes zilver echt een betoverend mooi effect. De Jewel Effects zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Shine en de Sparkle. Sparkle is iets grover en Shine is wat fijner van structuur.
Finish:
  • Glitter
Inhoud:
2 gr
Kleur:
  • Zilver
Ondertoon:
  • Koele ondertoon
Textuur:
  • Loose glitter
Vegan:
Schrijf een review