9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Kleur
Inhoud
Merken
Kleurcode
Prijs
FILTERS
Kleur
Inhoud
Merken
Kleurcode
Prijs

 – 

  • ‎€8
  • ‎€62

Kleurlenzen

Boland
$66,61 ($66,61 incl btw)
MerkenBoland
Boland
$14,57 ($14,57 incl btw)
Materiaal58% polyhema, 42% water MerkenBoland

Gekleurde contactlenzen bij Back Stage

De gekleurde contactlenzen van Back Stage zijn een echte must have voor gelegenheden als Halloween, carnaval, een (creatieve) make-up look of een themafeest. Het resultaat van onze kleurlenzen is verbazingwekkend en zal zorgen voor een geweldige look. De zachte lenzen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website of in onze winkel aan de Rozengracht 107 in hartje Amsterdam.

Het effect van gekleurde contactlenzen

Wij bieden verschillende kleuren contactlenzen aan, namelijk de kleuren: rood, wit en blauw. Elke kleurlens zorgt voor een ander effect. Rode contactlenzen kunnen voor een enge of zelfs bloederige look zorgen. De gekleurde contactlenzen kunnen perfect ingezet worden bij Halloween of andere feesten. Rode contactlenzen kunnen ook gebruikt worden voor een creatieve ooglook, voor een spannend effect. Wil je een buitenaardse look creëren? kijk dan eens naar onze witte en blauwe contactlenzen. De lenzen zijn perfect voor onder andere Halloween, carnaval en cosplay en unieke looks.

Contactlenzen voor Halloween 

Wil je uitpakken met een make-up look? Dan is Halloween één van de perfecte momenten! Voor dit feest kunnen de gekleurde contactlenzen van Back Stage dan ook niet ontbreken! Ben je van plan om al jouw vrienden het stuipen op het lijf jagen of wil juist een mooie look creëren met onze  contactlenzen? Dan kan dat! Het resultaat van onze lenzen is fenomenaal en zal zorgen voor mooi en griezelig effect!  De rode gekleurde contactlenzen voor Halloween kunnen zorgen voor een bloederig en griezelig effect, tot een prachtig en unieke look met rode ogen. Met de witte lens kun je gemakkelijk een vampier of een buitenaards wezen nabootsen en de blauwe lenzen zijn perfect voor een monsterlijke look. Alle gekleurde contactlenzen zijn volledig dekkend, waarbij alleen de pupil nog zichtbaar is. 

Hoe gebruik je de gekleurde contactlenzen?

De zachte gekleurde contactlenzen zijn erg gemakkelijk in gebruik. De lenzen komen altijd steriel binnen in één set van twee. Daarnaast zijn de lenzen na opening en juiste behandeling, van 1 week tot 3 maanden houdbaar. Bij het eerste gebruik van de kleurlenzen dienen deze uit de verpakking gehaald te worden en minimaal vier uur in verse lenzenvloeistof te liggen. Alleen daarna kunnen de lenzen gedragen worden. Ons advies is om voor gebruik van de lenzen de gebruiksaanwijzing goed door te nemen en de instructies zorgvuldig door te lezen. Daarnaast voldoen de gekleurde contactlenzen van Back Stage aan de strenge EU-normen en kwaliteitseisen en dragen ze erg comfortabel.

Gekleurde contactlenzen kopen? 

Heb je de perfecte gekleurde contactlenzen kunnen vinden voor jouw look en wil je deze kopen? Bestel ze dan gemakkelijk in onze webshop. Plaats vandaag nog uw bestelling, zodat deze zo snel mogelijk wordt verstuurd. Heb je nog verdere vragen over onze producten? Neem dat gerust contact met ons op! U bent ook altijd welkom in onze winkel in Amsterdam.