9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Brush Cleansing Balm + Scrubber

Brush Cleansing Balm + Scrubber
Hover on image to enlarge
PH0902
De Brush Cleansing Balm + Scrubber van Make-up Studio is onmisbaar voor het schoonmaken van jouw penselen en sponzen! Deze Brush Soap reinigt jouw tools met een een diep reinigende balm die ervoor zorgt dat jouw make-up tools weer klaar zijn voor gebruik. Maak je penseel of spons vochtig en haal het door de zeep heen. Roteer vervolgens je penseel of spons over de brush scrubber die in de deksel zit voor intensieve reiniging en verzorging van je make-up tools. Door de frisse Lemon Breeze geur en de reinigende werking zijn je make-up tools als nieuw. Lees volledige beschrijving
$14,92
($14,92 incl btw)
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst
Het is tijd om je tools te reinigen! Met de Brush Cleansing Balm van Make-up Studio maak je penselen, kwasten en make-up sponzen gemakkelijk schoon. Door de diep reinigende kracht van de zeep en de binnenkant van de deksel met een geribbelde structuur, zijn bacteriën en oude make-up resten verleden tijd. Het mooiste make-up resultaat zal je bereiken met schone make-up tools! Daarnaast worden jouw favoriete beautytools ook direct geconditioneerd door de Cleansing Balm, zodat ze langer meegaan.

Brush Cleansing Balm + Scrubber voor feilloze make-up
Wil je je make-up feilloos aanbrengen? Dan is het gebruiken van de juiste tools een must! Het gebruiken van de juiste penselen, kwasten of make-up sponzen kunnen ervoor zorgen dat het aanbrengen van een mooie make-uplook gemakkelijk gaat. Deze make-up tools kun je erg lang mooi houden door ze met regelmaat schoon te maken. De Brush Cleansing Balm van Make-up Studio maakt elke beauty tool met gemak schoon!

Hoe werkt de Brush Cleansing Balm + Scrubber van Make-up Studio
Door je make-up tools vochtig te maken en vervolgens door de zeep te halen verwijder je achtergebleven make-up en bacteriën binnen een minuut. De binnenkant van de deksel is voorzien van een geribbeld plaatje waar je de tools in een roterende beweging overheen haalt voor extra diepe reiniging. Laat water over je make-up tool lopen terwijl je de roterende beweging over de binnenkant van de deksel maakt, totdat het water wat eraf komt weer helder is.
Schrijf een review

Anderen kochten ook