9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Samen staan we sterker!


Superball
Tijdens Superball, het grootste Drag ball van Europa, strijden Drag Houses tegen elkaar om de titel House of Superball 2023 te mogen dragen. Er wordt gestreden in 3 spannende, verschillende rondes. De prijs is niet alleen de felbegeerde en eervolle titel, maar ook een gigantische Make-up Studio Cheque die de winnaars kunnen uitgeven bij Back Stage en Make-up Studio. De avond wordt gevuld met de strijd op gebied van Lip Sync, Dance moves en Catwalk. Het is een avond vol met glitter, glam en drag! We love it!

Het is weer feest en we zijn vereerd om opnieuw de sponsor van dit evenement te zijn. Back Stage zet zich elk jaar in om deze avond nog meer GLAM te brengen. Door glitter touch-ups aan te bieden tijdens het evenement, krijgt je look die avond net dat beetje extra! Wie houdt er nou niet van glitter?

Amsterdam Dinner Foundation
Back Stage zet zich al jaren in voor de Amsterdam Dinner Foundation. Dit goede doel zet zich elk jaar in voor een wereld zonder Aids. Zij doen dit door hun krachten te bundelen op 3 gebieden, namelijk: fundraising, awareness en connections. Dit jaar is er meer dan één miljoen euro opgehaald. Daar mogen alle betrokkenen trots op zijn!

Back Stage verzorgt ieder jaar de Hostesses van het evenement. Deze worden opgemaakt als prachtige Drag Queens in samenwerking met Make-up Studio. Van pruiken tot perfecte make-up looks, alles stond weer perfect klaar om er een onvergetelijke avond van te maken. Back Stage bedankt Make-up Studio voor het beschikbaar stellen van hun make-up en de Amsterdam Dinner Foundation voor het keer op keer inzetten voor dit goede doel.

Wil je contact met Back Stage opnemen voor eventuele vragen over jouw event? Stuur een e-mail naar info@backstage.nl