9/9

Besteed €40,- en ontvang een Shiny Effects oogschaduw cadeau! | Vanaf €50,- gratis verzending!

Wenkbrauwpoeder - Taupe

Wenkbrauwpoeder - Taupe
Hover on image to enlarge
Vegan
Neutral
PH0716/T
Inhoud1,8 gr
Volle wenkbrauwen geven het gezicht definitie en een verzorgde uitstraling. Met deze wenkbrauwpoeder kun je je wenkbrauwen aanzetten, die je look natuurlijk en krachtig maken. De wenkbrauwpoeder is verkrijgbaar in 4 kleuren en gemakkelijk aan te brengen met een penseel. Lees volledige beschrijving
$15,17
($15,17 incl btw)
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Combinatie deal met Eyebrow Fix - Wenkbrauwgel

Korting
5%
Totale catalogusprijs $28,30
Gezamelijke prijs $26,88
Voor natuurlijke, volle wenkbrauwen gebruik je onze hardgebakken wenkbrauwpoeder. Met de wenkbrauwpoeder teken je gemakkelijk fijne haartjes tussen de eigen haren, maar je kan de wenkbrauw ook zacht inkleuren voor een mooie volle wenkbrauw. De wenkbrauwpoeder kan ook vochtig aangebracht worden voor een intensere kleur. De poeder beschikt over veel kleurpigment, hierdoor heb je slechts een klein beetje van het product nodig voor een verbluffend eindresultaat.

Hoe kies je de juiste wenkbrauwkleur?
De Brow Powder van Make-up Studio is verkrijgbaar in 4 gangbare kleuren: Blond, Warm blond, Taupe en Dark. Om de juiste kleur poeder te kiezen, kun je het beste uitgaan van je natuurlijke haarkleur. Kies liever niet voor te donkere wenkbrauwen, dit zorgt voor een onnatuurlijk effect. De donkere tint ‘wenkbrauwpoeder dark’ is het beste geschikt voor mensen met een lichtbruin tot donkere haarkleur.

Tip van de visagist:
Met de wenkbrauw sjablonen van Make-up Studio kies je de ideale wenkbrauw vorm voor jou en teken je gemakkelijk de perfecte wenkbrauwen. De wenkbrauw sjablonen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende vormen, waaronder de Brow Stencil Natural en de Brow Stencil Arched.
Finish:
  • Matte
Inhoud:
1,8 gr
Kleur:
  • Taupe
Ondertoon:
  • Neutrale ondertoon
Textuur:
  • Poeder
Vegan:

Combinatie deal met Eyebrow Fix - Wenkbrauwgel

Korting
5%
Totale catalogusprijs $28,30
Gezamelijke prijs $26,88

Anderen kochten ook