9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Translucent Extra Fine Poeder - 4

Translucent Powder Extra Fine
Hover on image to enlarge
Vegan
Warm
PH10912/4
Inhoud10 gr
De Translucent Powder Extra Fine Poeder is een finishing powder die je make-up de hele dag fixeert en je gezicht de perfecte finish geeft. Gebruik de transparante poeder na het aanbrengen van je foundation of concealer of andere crème producten en het zorgt voor een mooie, natuurlijke matte look. Lees volledige beschrijving
$21,43
($21,43 incl btw)
Op voorraad
+
Voeg toe aan verlanglijst

Combinatie deal met Poeder Penseel N1

Korting
5%
Totale catalogusprijs $62,34
Gezamelijke prijs $59,22
Je gebruikt een transparante poeder na het gebruik van foundation of concealer of een crème product. De losse, transparante, fijngemalen poeder en zorgt voor een sterke fixatie van je make-up, bovendien voorkomt de poeder dat je gezicht na verloop van tijd begint te glimmen.

Zijdezachte huid door de Translucent Powder Extra Fine
Het is een prettig product, je huid voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag mooi mat. De kleurloze poeder kan goed worden gebruikt om de ogen extra te laten stralen of subtiel wat highlights in het gezicht aan te brengen.

Baking met de Translucent Powder Extra Fine
De transparante poeder is zeer geschikt voor ‘baking’. Baken is een make-up techniek waardoor je make-up er perfect uitziet, goed op haar plek blijft zitten en niet in eventuele lijntjes trekt. Wil je een baking effect creëren? Breng dan met een spons of poedervelour een volle laag poeder aan op de plekken die je naar voren wilt brengen. Dit is bijvoorbeeld de huid rond de ogen of de jukbeenderen. Vervolgens laat je de Translucent Powder Extra Fine Poeder 10 minuutjes zitten ‘bakken’. Het overtollige poeder verwijder je met een penseel.
Huidskleur:
  • Deep
  • Medium to deep
  • Medium tot donker
  • Donker
Inhoud:
10 gr
Ondertoon:
  • Warme ondertoon
Textuur:
  • Losse poeder
Vegan:

Geen berichten gevonden

Schrijf nu een eerste beoordeling

Combinatie deal met Poeder Penseel N1

Korting
5%
Totale catalogusprijs $62,34
Gezamelijke prijs $59,22

Anderen kochten ook