9/9

Vanaf €50,- gratis verzending!

Haartype
Serie
Prijs

Foundation kwast

Foundation Brush Large / Nylon no. 37 Korting
20%
Foundation kwast
$33,87 $27,10 ($27,10 incl btw)
Promotion
Foundation Brush Medium / Nylon no. 38 Korting
20%
Foundation kwast
$28,21 $22,57 ($22,57 incl btw)
Promotion
Foundation brush / Synthetic hair / large no. 34 Korting
20%
Make-up Studio
$32,74 $26,19 ($26,19 incl btw)
Promotion
Foundation brush / Nylon No.7 Korting
20%
Foundation kwast
$37,27 $29,82 ($29,82 incl btw)
Promotion
Foundation Brush Small Korting
20%
Foundation kwast
$25,94 $20,75 ($20,75 incl btw)
Promotion
Foundation Polish Brush Medium no. 35 Korting
20%
Foundation kwast
$28,21 $22,57 ($22,57 incl btw)
Promotion
Foundation Polish Brush no. 36 Korting
20%
Make-up Studio
$33,87 $27,10 ($27,10 incl btw)
Promotion
(1)

Foundation kwasten, voor het egaal aanbrengen en blenden van make-up

Foundation is de basis van iedere mooie look. Het is dan ook belangrijk dat foundation egaal en niet vlekkerig wordt aangebracht. Foundation aanbrengen kan op verschillende manier. Foundation kun je aanbrengen met een blending sponge of met de vingertoppen. Echter, de meest populaire manier is het aanbrengen van foundation met een foundation kwast. Het is hiervoor van belang de juiste foundation kwast in je collectie te hebben. Foundation kwasten zijn gemaakt om foundation egaal aan te kunnen brengen, maar ook voor het blenden van foundation make-up is een foundation kwast zeer geschikt.

Welke foundation kwasten zijn er?

Make-up Studio biedt een grote collectie foundation kwasten aan. Al deze foundation penselen zijn geschikt om foundation mee aan te brengen, maar hebben toch allemaal een iets andere eigenschap. De meest standaard foundation kwast heeft lange haren die rond afgesneden zijn. Deze foundation kwasten zijn multi-functioneel. De synthetische vezels nemen het product goed op en zorgen voor een flawless finish! De penselen zijn zeer geschikt voor het aanbrengen van je foundation, maar ook voor het blenden van contouren en het aanbrengen van highlights met vloeibare producten. De polish foundation kwast, de naam zegt het al, is uitermate geschikt voor het strak, egaal en natuurlijk aanbrengen van de foundation alsof deze gepolijst is. Deze foundation kwast bestaat vaak uit 2 verschillende soorten nylonharen die cirkelvormig zijn. Een poeder foundation wordt aangebracht met een poederkwast.

Het onderhouden en schoonmaken van je foundation kwasten

Een foundation kwast heeft onderhoud nodig om de kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen. De foundation penseel moet regelmatig gereinigd worden met daarvoor bestemde kwasten reinigingsshampoo en lauw water. Wil je een snelle reiniging, dan kan het beste een penseel reiniger worden gebruikt. Deze druppel of dep je op een tissue. Vervolgens beweeg je het penseel met ronddraaiende beweging  over de tissue, totdat deze niet meer afgeeft. Na het reinigen met water raden wij aan de foundation penselen het liefst onderste boven (met de haren naar beneden) of anders liggend te laten drogen. Hiermee voorkom je dat het vocht de lijmlagen van de haren beschadigd.