9/9

Koop bij Back Stage je Halloween Make-up! | Vanaf €50,- gratis verzending!

 

Lumiere Highlighting Poeder - Sugar Rose

Lumiere Highlighting Poeder - Sugar Rose
Hover on image to enlarge
Neutral
PH10961/SR
Inhoud7 gr

De Lumière Highlighter Poeder accentueert de gewenste punten in jouw gezicht en op jouw lichaam. De Lumière Highlighter poeder geeft je een “healthy glow”. Deze prachtige, impactvolle, lichtreflecterend gebakken poeder geeft de huid een stralende highlight. Draag je geen foundation? Geen probleem, de Lumière Highlighter Poeder is ook prachtig op een schone huid. Met de Lumière Highlighter Poeder straal je de hele dag.

Lees volledige beschrijving
$28,81
($28,81 incl btw)
Op voorraad
+
Voeg toe aan verlanglijst

De Lumiere Highlighting Powder is een hoog gepigmenteerde glanspoeder die garant staat voor de ultieme glow! Gebruik de highlighter op het jukbeen, de neusbrug, onder de wenkbrauw en/of op het cupidoboogje boven je lip. Kies bij een koele/roze huidskleur ook een highlight met een koele of roze ondertoon. Kies bij een warme huidskleur voor een warme of gouden highlight.

Lumiere Highlighter Poeder aanbrengen
Deze prachtige poeder met satijnen finish laat zich heel makkelijk aanbrengen als finishing touch over een foundation als stralende highlighter.

Tip van de visagist
Breng de Lumière Highlighter Poeder aan met een penseel of met de vingertoppen. Voor een extra glanzend effect kun je een highlighter penseel vochtig maken met settingspray.

Benieuwd naar het volledige assortiment? Bekijk dan de gehele categorie highlighter.

Finish:
  • Shine
Inhoud:
7 gr
Kleur:
  • Roze
Ondertoon:
  • Neutrale ondertoon
Textuur:
  • Poeder