9/9

Koop direct online of bezoek onze winkel | Vanaf €50,- gratis verzending!

Merken
Soort bloed
Prijs

Bloed effecten

Kryolan
$38,91 ($38,91 incl btw)
Inhoud500 ml Inhoud500 ml Kleurcode SpecialDark
Kryolan
$88,32 ($88,32 incl btw)
Inhoud1000 ml Inhoud1000 ml Kleurcode SpecialDark
Kryolan
$14,55 ($14,55 incl btw)
Inhoud30 ml Kleurcode SpecialDark MerkenKryolan
Kryolan
$21,43 ($21,43 incl btw)
Inhoud20 ml Kleurcode SpecialRed MerkenKryolan
Kryolan
$9,81 ($9,81 incl btw)
Inhoud100 ml Inhoud100 ml Kleurcode SpecialLight
Kryolan
$11,28 ($11,28 incl btw)
Inhoud50 ml Kleurcode SpecialDark MerkenKryolan
Ben Nye
$7,78 ($7,78 incl btw)
FinishShine Inhoud14g Inhoud14 g
Ben Nye
$10,04 ($10,04 incl btw)
FinishShine Inhoud28 g Inhoud28 g
Ben Nye
$10,04 ($10,04 incl btw)
FinishShine Inhoud59 ml Inhoud59 ml

Nepbloed van Back Stage

Van een echte lijkende, bebloede wond tot een vampier look. Het kan allemaal met het nepbloed van Back Stage. Het namaak bloed van Back Stage is niet van echt bloed te onderscheiden en zorgt voor een natuurlijk en bloederig effect. Het bloed is perfect voor theater, film en televisie, en kan uit de meeste stoffen gewassen worden. Namaakbloed kan ook gebruikt worden voor eigen gebruik voor bijvoorbeeld een Halloween Look. Het nepbloed is gemakkelijk te bestellen via onze website of in onze winkel aan de Rozengracht 107 in hartje Amsterdam.

Verschillende soorten nepbloed

Bij Back Stage bieden wij verschillende soorten nepbloed aan. Het is namelijk zo dat verschillende wonden vragen om verschillende soorten namaakbloed. Denk hierbij aan licht bloed dat zich perfect dient voor verse wonden en donker bloed voor oude wonden. Daarnaast biedt Back Stage ook nepbloed aan dat verschilt in dikte. Bij een snij-of schotwond wordt vaak vloeibaar nepbloed gebruikt, omdat het bloed hier vaak uit de wond vloeit. Bij een schaafwond of bloedkorst wordt vaak een nepbloed gebruikt dat erg dik is, omdat het bloed bij dit soort wonden vaak al is opgedroogd. 

Waar kan nepbloed voor worden gebruikt?

Back Stage biedt naast nepbloed dat geschikt is voor effecten op de huid, ook nepbloed aan dat gebruikt kan worden voor in de mond en in de ogen. Door ook in de mond of in de ogen nepbloed aan te brengen, zorg je voor een complete (horrorachtige) look. Als je een look gaat namaken met nepbloed, raden wij aan om eerst een afbeelding van van de type wond op te zoeken die je wilt gaan nabootsen. Hierdoor kan je goed bepalen waar het bloed effect dat je wilt gaan creëren aan moet voldoen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Nepbloed kopen? 

Heb je het perfecte nepbloed kunnen vinden voor jouw look en wil je deze kopen? Bestel het nepbloed dan gemakkelijk in onze webshop.  Plaats vandaag nog uw bestelling, zodat deze zo snel mogelijk wordt verstuurd. Heeft u nog verdere vragen over onze producten? Neem dat gerust contact met ons op! U bent ook altijd welkom in onze winkel in Amsterdam.