9/9

Vanaf €50,- gratis verzending!

Informatie

De klanten die zich tot ons richten voor een mooi haarwerk zijn zeer divers en dat is nu juist wat ons een tikje anders maakt.
Wij leveren haarwerk en pruiken aan liefhebbers, televisie- en theatermakers en voor speciale gelegenheden. Ook zijn wij er voor mensen met haaraandoeningen en degenen die voor een bepaalde periode aangewezen zijn op een haarwerk.

De passie voor ons vak vertaalt zich bij Back Stage in zowel make-up als haar. Niet voor niets de uitdrukking; Als je haar maar goed zit. Haar maakt een heel belangrijk deel uit van het totale plaatje en dat begrijpen wij als geen ander.

U bent bij ons altijd welkom om vrijblijvend te informeren wat de mogelijkheden zijn. Zijn u wensen meer complex, nodigen wij u graag uit een afspraak te maken zodat wij alle tijd hebben samen uw wensen door te nemen. Een kennismakingsgesprek en of intakegesprek zijn kosteloos en kunnen altijd binnen 5 dagen na het eerste contact plaatsvinden. Indien u door medische redenen niet langs kunt komen is (zieken)huisbezoek op afspraak ook mogelijk.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid in zowel haarstukjes (staarten, clip in’s, pony’s, flip inn’s), als in hele haarwerken. Wij leveren haarwerken van meerdere leveranciers in verschillende kwaliteiten. Wij hebben zowel synthetisch als echt haar en indien gewenst is maatwerk mogelijk. Levertijden voor confectie haarwerk zijn per direct of binnen 2 werkdagen.

Voor klanten met een medische indicatie bieden we tevens de mogelijkheid een haarwerk te reserveren tot maximaal 6 weken. Op haarwerken bieden wij 6 maanden garantie op fabricage fouten.
Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om u te helpen de juiste keuze te maken. Ook voor het onderhoud van uw haarwerk kunt u bij ons terecht.

Back Stage is door de ANKO gecertificeerd en kan in deze hoedanigheid direct declareren bij uw zorgverzekeraar. Tevens zijn wij aangesloten bij de geschillen commissie.