9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Green Marble Spray 118ml

Green Marble Spray 118ml
Hover on image to enlarge
BS90143
Inhoud118 ml
De Green Marble SeLR Setting Spray is de meest lang-houdende setting spray op de markt. Ontwikkeld door award winnende make-up artiesten Richard Snell (bekend van zijn werk in films zoals "How the Grinch Stole Christmas" en "Star Trek") en Kenny Myers (bekend van zijn werk in films zoals "Lincoln" en "The Last Samurai"). Lees volledige beschrijving
$29,07
($29,07 incl btw)
9 items
+
Voeg toe aan verlanglijst
De Green Marble SeLR Setting Spray is ontwikkeld door award winnende make-up artiesten Richard Snell (bekend van zijn werk in films zoals "How the Grinch Stole Christmas" en "Star Trek") en Kenny Myers (bekend van zijn werk in films zoals "Lincoln" en "The Last Samurai"). Het is de meest long-lasting make-up sealer op de markt en is ontworpen om ervoor te zorgen dat make-up niet afgeeft op kostuums. De spray droogt alcoholbestendig op, waardoor het mogelijk is om make-up in verschillende lagen aan te brengen. PPI Premier Products, de producent van dit product, is een FDA gecertificeerde producent van cosmetische producten en maakt alle producten in Amerika. Bovendien is deze setting spray Cruelty-Free.
Basis:
Alcoholbasis
Categorie:
Fixing Spray
Inhoud:
118 ml
Merken:
PPI
Voor elk gebruik krachtig schudden. De inhoud bezinkt en moet voor elk gebruik grondig gemengd worden. Als verstopping optreedt, verwijder dan de dop van de spuitbus en dompel deze in 99% alcohol. Spuit verschillende keren alcohol door de slang en de spuit om het materiaal te verwijderen. Als het product langere tijd niet gebruikt wordt, de fles krachtig schudden om de integriteit van het product te behouden.

Geen berichten gevonden

Schrijf nu een eerste beoordeling