9/9

 Vanaf €50,- gratis verzending!

Durable Lip Contour Lippotlood - Demon Plum

Durable Lip Contour Lippotlood - Demon Plum
Hover on image to enlarge
PH1301B/DP
Volle, mooie gedefinieerde lippen? Dat kan met de Durable Lip Contour lippotlood. Met dit Lippotlood kun je een strakke lijn tekenen om je lippen of de gehele lippen inkleuren. De creamy formule van de Durable Lip Contour is heerlijk zacht, brengt makkelijk aan en droogt mat op. Urenlang heb je plezier van dit prachtige lippotlood. Ook prachtig om te combineren met een lipstick naar wens. Match hem met je lievelings lipstick voor een onweerstaanbare look. Lees volledige beschrijving
$16,30
($16,30 incl btw)
Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Combinatie deal met Lip Primer Stick

Korting
5%
Totale catalogusprijs $33,63
Gezamelijke prijs $31,95

Het fijne Durable Lip Contour lippotlood is heerlijk zacht en tekent met gemak een prachtige lipcontour. Eenmaal op de lippen droogt hij snel matte op met een waanzinnige houdbaarheid. Door het gebruik van deze Lip Contour blijft jouw Lipstick nog beter zitten.

Combineren met De Durable Lip Contour lippotlood
De Durable Lip Contour is te combineren met lipsticks en past onder andere perfect bij de lipsticks uit het assortiment. Je kunt er ook voor kiezen de lippen volledig in te kleuren met het Durable Lip Contour lippotlood. Dit zorgt voor een zijdezachte matte look op je lippen.

Waarom een lippotlood gebruiken?
Het gebruik van een lippotlood heeft meerdere voordelen. Je kunt je lippen mooi invullen met een kleur die de hele dag perfect blijft zitten. Ook kun je er je lipstick nauwkeuriger mee aanbrengen. Het trekken van een mooie lijn om de lippen laat je lippen er voller en meer gedefinieerd uitzien. Ook blijft je lipstick beter zitten wanneer je eerst een lippotlood hebt gebruikt.

Tip van de visagist
Hou je van de populaire ‘overline look’ waarin je je lippen optisch groter laat lijken? Trek dan met De Durable Lip Contour lippotlood een lijn precies boven je bovenlip lijn. Doe dit ook bij de onderlip. Kleur vanaf de getrokken lijn iets naar binnen en vul de rest van de lip in met de lipsticks uit het assortiment. Hierdoor creëer je de perfecte overline look!

Finish:
  • Matte
Kleur:
  • Dark purple
Textuur:
  • Potlood

Combinatie deal met Lip Primer Stick

Korting
5%
Totale catalogusprijs $33,63
Gezamelijke prijs $31,95

Anderen kochten ook