9/9

Let op: Aangepaste levertijden tijdens Kerst en Oud en Nieuw. Meer informatie

Over Embryolisse

14-08-2020

Het begon allemaal in 1950, het Parijse ziekenhuis St. Louis, toen een dermatoloog een formule maakte voor een verzorgende crème die voor iedereen te gebruiken was, en die ervoor zou zorgen dat een mooie huid op natuurlijke wijze te bereiken was. De Lait Crème Concentré was geboren!

Het product werd al snel voorgeschreven door artsen. “LCC” is inmiddels al tientallen jaren het cultproduct in de Franse apotheken. Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel. Het product heeft  een vlucht en genomen en wordt gebruikt door vrouwen en make-up artiesten vanuit de hele wereld.

En zo wordt de Lait Crème Concentré hét beauty geheim van kritische insiders, moeders en dochters, make-up artiesten en sterren, influencers en hun volgers. Wie het probeert, blijft het gebruiken!

Meerdere formules volgen en er ontstaat een mooi assortiment in verzorgende producten die voldoen aan de verwachtingen van zijn beroep.

Embryolisse producten zijn gemaakt met begrip van de "natuurlijke barrière" eigenschappen van de huid. De formules behouden het biologische evenwicht en verzekeren anti-aging preventie. De plantenextracten en actieve ingrediënten die worden gebruikt staan bekend om hun zachtheid en tolerantie. De eenvoud van deze formuleringen minimaliseren het risico op allergie en respecteert de natuurlijke balans van uw huid.

Comments

No posts found

Write a review